پرش به محتوای اصلی

تشکیل جلسه دوباره شورای فنی کشتی آزاد بعد از استعفای خادم

کد خبر 443360
65

فردا (دوشنبه) اولین نشست شورای فنی کشتی آزاد بعد از استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی برگزار خواهد شد.

بعد از تغییرات ایجاد شده در راس فدراسیون کشتی، خیلی‌ها تصور می‌کردند که شورای فنی در دو رشته آزاد و فرنگی از رسمیت افتاده و سرپرست فدراسیون نیز قصد تشکیل جلسه با اعضای شورا به شیوه سابق را ندارد.

این فرضیه زمانی قوی‌تر شد که برای معرفی غلامرضا محمدی و محمد بنا به عنوان سرمربیان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی نیز جلسه شورای فنی برگزار نشد و تنها سرپرست فدراسیون به تماس تلفنی با بعضی از اعضای شورا برای مشورت بسنده کرد.

در این خصوص با هر یک از اعضای شورا که صحبت می‌شد آنها تاکید می‌کردند که نمی‌دانند همچنان چیزی به عنوان شورای فنی در کشتی وجود دارد یا نه، چراکه درگذشته برای هر تصمیمی جلسه شورای فنی تشکیل می‌شد اما بعد از رفتن خادم شاهد چنین اتفاقی نبودیم.

قرار است صبح فردا (دوشنبه) جلسه شورای فنی کشتی آزاد برگزار شود که باید دید چه کسانی به این جلسه دعوت خواهند شد و محور جلسه چه خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.