پرش به محتوای اصلی

ترانزیت کالاهای ترکمنستان به هند از طریق ایران

کد خبر 388395

دولت ترکمنستان در نظر دارد کالاهای خود را از طریق ایران به هند منتقل کند.

دولت ترکمنستان در نظر دارد مقداری از کالاهای خود را از طریق بندر «امیرآباد» وارد ایران کرده و پس از آن از طریق راه آهن به خلیج فارس و از آنجا به هند منتقل کند.

بر اساس این گزارش، در این زمینه همچنین قرادادی از طرف ترکمنستان با «سیاوش رضوانی» مدیر بندر امیرآباد به امضا رسیده که قرار است محموله 30 هزار تنی کود شیمیایی از طریق دریای خزر وارد این بندر و بعد از طی مسیر به هند منتقل شود.

رضوانی در این زمینه نیز عنوان کرد: حدود 10 درصد از محموله های حمل شده از بندر بین المللی ترکمن باشی تاکنون وارد بندر امیرآباد شده اند.

رئیس بندر آمیرآباد ایران یادآور شد که کودهای شیمیای ترکمنستان از امیرآباد با راه آهن به بندر شهید رجایی (بندرعباس) در سواحل تنگه هرمز حمل می شود. از آنجا، به هند منتقل خواهد شد.

به گزارش فارس ،در ژانویه تا آگوست سال 2018در حدود 9 هزار و 760 تن هزار تن کود معدنی در ترکمنستان تولید شد. این مقدار 4.9 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. برای 7 ماه اول سال، 226.4 هزار تن کود به ارزش 36.9 میلیون دلار صادر شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.