پرش به محتوای اصلی

تحقیق و تفحص نمایندگان از هیأت‌رئیسه برای شفاف‌سازی است

کد خبر 178825
8

نماینده مردم رشت گفت: هیئت رئیسه باید از طرح تفحص نمایندگان از بودجه مجلس استقبال کند چرا که هر گونه مقاومت هر گونه شائبه‌ای را ایجاد می‌کند.
جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به طرح تحقیق و تفحص جمعی از نمایندگان از بودجه مجلس، با بیان اینکه تحقیق و تفحص حق نمایندگان است، اظهار داشت: هیئت رئیسه باید از این طرح استقبال کند چرا که هر گونه مقاومت هر گونه شائبه‌ای را ایجاد می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه بنده یکی از امضاکنندگان این طرح خواهم بود، افزود: تحقیق و تفحص یکی از ابزارهای نمایندگان برای شفاف سازی است با توجه به اینکه باید شفاف سازی در همه امور و دستگاه‌ها انجام شود حال که این موضوع در خصوص بودجه مجلس رخ داده باید بیش از هر وقت دیگری از این موضوع حمایت شود.

در گفت‌وگو با دانشجو، کوچکی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به برخی شایعات و شائبه هایی که در بیرون از مجلس در خصوص قوه مقننه بودجود می آید هیئت رئیسه باید از این طرح استقبال کند تا در خصوص بسیاری از مسائل روشنگری و شفافیت ایجاد شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.