پرش به محتوای اصلی

تجمع اعتراض‌آمیز تونسی‌ها مقابل سفارت انگلیس علیه بیانیه بالفور

کد خبر 408389
55

دهها فعال تونسی در صد و یکمین سالگرد صدور بیانیه بالفور در برابر سفارت انگلیس در پایتخت این کشور تجمع کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از المیادین، معترضان تونسی با تجمع مقابل سفارت انگلیس در پایتخت این کشور بیانیه بالفور را که زمینه شکل گیری رژیم اشغالگر در فلسطین و آوارگی فلسطینیان را فراهم کرد محکوم کردند.

معترضان از انگلیس، آمریکا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به عنوان مسئول جنایاتی یاد کردند که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین مرتکب می شود.

«صلاح الداودی» عضو کمیته مرکزی جریان خلق در تونس در حاشیه این تجمع گفت: هدف از تجمع، محکوم کردن جنایت تاریخی انگلیس در تحویل دادن فلسطین به صهیونیست ها و همچنین تحمیل تبعات حقوقی این جنایت بزرگ بر انگلیس است، این تجمع برای اعلام حمایت از حق بازگشت آوارگان فلسطینی و بیان این سخن است که اعلامیه بالفور بی اساس و باطل، و بازگشت آوارگان، حق فلسطینیان است.

«بدر السماوی» عضو دفتر سیاسی جنبش مبارزه ملی در تونس نیز گفت: این تجمع در واقع اعتراض به موجی است که برای عادی سازی روابط، به شیوه رسوایی در هفته های اخیر در برخی از کشورهای عربی به راه افتاده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.