پرش به محتوای اصلی

تبریک استقلالی‌ها به کریمی در زمین جدید/بیت‌سعید تمرین کرد، انصاری غایب بود

کد خبر 173148
63

اولین تمرین تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه صنایع دفاع تهران برگزار شد.
اولین تمرین تیم فوتبال استقلال امروز چهارشنبه در ورزشگاه صنایع دفاع تهران در ورزشگاه نوبنیاد تهران برگزار شد. شاگردان وینفرد شفر بعد از مدت‌ها تمرین در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی از این پس در ورزشگاه صنایع دفاع واقع در منطقه نوبنیاد تهران تمرین خواهند کرد.

*پیش از شروع تمرین بازیکنان تیم استقلال به یعقوب کریمی تبریک گفتند.این بازیکن شب گذشته به جرگه متاهلین پیوست و مراسم نامزدی خود را برگزار کرد.

*جابر انصاری که به دلیل آسیب دیدگی طی روزهای اخیر در تمرین استقلال شرکت نمی‌کرد و روز گذشته هم با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شده بود امروز در کلینیک باشگاه استقلال حضور داشت.

*حسن بیت سعید مهاجم استقلال که باشگاه فولاد خواهان جذب او است در تمرین امروز حضور داشت. این بازیکن فعلا نمی‌تواند در تمرینات گروهی استقلال شرکت کند.

*در بخش اول تمرین امروز بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداخته و سپس در قالب دو گروه فوتبال تحت فشار انجام دادند و در مرحله پایانی فوتبال درون گروهی در قالب دو گروه صورتی و سبز برگزار شد.

به گزارش  فارس، طبق برنامه استقلالی‌ها قرار است تمرینات خود را به شکل اردو در تهران برگزار کنند تا برای دیدار جام حذفی با ایرانجوان و نیم فصل دوم آماده شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.