پرش به محتوای اصلی

تاکید شفر به جذب مهاجم خارجی؛ قربانی و شهباززاده می‌مانند؟

کد خبر 170248
4

با وجود شایعات فراوانی که این روزها مطرح شده وینفرد شفر فقط مهاجم خارجی می‌خواهد.
این روزها اسامی مختلفی مثل عیسی آل کثیر، رحیم زهیوی و … برای حضور در تیم استقلال مطرح شده اما نشست شب گذشته شفر با مدیرعامل استقلال مشخص کرد که سرمربی آلمانی فقط مهاجم خارجی می‌خواهد.

به گزارش نامه نیوز، شفر در جلسه خود با افتخاری تاکید کرد که برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا مهاجم خوب خارجی می‌خواهد و مهاجمان داخلی نمی‌توانند گره این تیم را باز کنند.

جالب اینکه ظاهرا وی اعلام کرده به سجاد شهباززاده و قربانی نیاز دارد و تفاوت آنها با مهاجمان تیم‌های دیگر چندان زیاد نیست.

استقلال در نیم فصل اول با مشکل گلزنی مواجه بود و علی قربانی تنها یک گل به ثمر رساند و سجاد شهباززاده نیز موفق به گلزنی نشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.