پرش به محتوای اصلی
درخواست شیائومی از تولیدکنندگان موبایل در چین

به سر کار خود بازگردید!

پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ۱۴:۱۷
به-سر-کار-خود-بازگردید!

مدیر ارشد شیائومی از تولیدکنندگان موبایل در چین خواست که هرچه زودتر کار و فعالیت خود را از سر گیرند.

لی جون، مدیر ارشد اجرایی شرکت شیائومی، به تازگی از تمامی شرکتهای تولیدکننده موبایل و گوشیهای هوشمند در چین خواسته که فعالیت و تولید خود را که به شدت تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا قرار گرفته است، هرچه سریعتر از سر بگیرند و از تمامی کارکنان و کارگران خود بخواهند که به محل کار خود بازگردند.

پیشتر بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری براورد و اعلام کرده بودند که شیوع گسترده ویروس کرونا در چین می‌تواند چرخ اقتصاد این کشور را که بدون شک یکی از بزرگترین قطبهای تجارت، صنعت و اقتصاد جهان به شمار می رود، از کار بیاندازد.

ویروس کرونا بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده در رویترز، تاکنون جان بالغ بر ۱۳۱۰ نفر را در چین گرفته و بیش از ۴۰ هزار نفر را در کشورهای مختلف مبتلا کرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.