پرش به محتوای اصلی

به دنبال درگیری با ایران نیستیم

کد خبر 1029402
سابرینا سینگ

 سابرینا سینگ سخنگوی پنتاگون که به صورت اختصاصی با شبکه الجزیره قطر سخن می‌گفت، اظهار کرد: تمرکز ما آن است که به همراه متحدان اسرائیلی تلاش کنیم که از آنها برای دفاع از خود حمایت کنیم.

سینگ مدعی شد: حملاتی که در آن پایگاه‌های سپاه پاسداران در سوریه را مورد هدف قرار دادیم، پیام به ایران بود.

وی افزود: به انجام هر کار ضروری برای دفاع از نیروهای آمریکایی اقدام خواهیم کرد و در زمان و محلی که آن را انتخاب می‌کنیم به این تهدیدات پاسخ خواهیم داد.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا افزود: آمریکا به دنبال آن نیست که دایره جنگ در منطقه گسترش یابد، تنها می خواهد پیام بازدارنده را منتقل کند.

سابرینا سینگ در ادامه ادعاهای خود افزود: گروه‌های وابسته به ایران بدون آن که هزینه پرداخت کنند، نمی‌توانند به این اقدامات خود ادامه دهند.

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت که به دنبال درگیری با ایران نیستیم و ارسال امکانات نظامی برای آمادگی ما و بازداشتن تمام طرف‌هایی است که به دنبال تشدید جنگ در منطقه باشند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.