پرش به محتوای اصلی

بن سلمان یک شرکت بازی سازی خرید

کد خبر 899963
23

در یکی از عجیب‌ترین اخبار دنیای گیم، محمد بن سلمان، ولیعهد پادشاه عربستان، شرکت بازی‌سازی ژاپنی SNK را خریداری کرد. این شرکت در کنار کپکام و اسکوئر انیکس، از بازی‌سازهای قدیمی و مطرح دنیای گیم محسوب می‌شود.

«بازتاب»شرکت SNK، توسعه‌دهنده بازی‌هایی مانند Metal Slug و Fatal Fury است که اکنون تقریباً به طور کامل در اختیار یکی از شرکت‌های تابعه بنیاد ولیعهد سعودی قرار دارد. شرکت توسعه بازی‌های الکترونیکی (EGDC) که متعلق به بنیاد محمد بن سلمان (MiSK Foundation) است، بر اساس قرارداد 15 فوریه منتشر شده در وب‌سایت SNK، 96.18 درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارد.

این خبر، دنباله‌ای برای «سرمایه گذاری استراتژیک» اعلام شده در نوامبر 2020 است که بنیاد MiSK در قدم اول 33.3 درصد از سهام SNK را خریداری کرد. در آن زمان، این بنیاد اعلام کرده بود که قصد دارد در نهایت 51 درصد از سهام SNK را تصاحب کند. اما به نظر می‌رسد آن‌ها به یکباره تصمیم به خرید سهام بسیار بزرگ‌تری گرفته‌اند.

اخیراً عربستان سعودی سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در صنعت گیم انجام داده است. بلومبرگ در ماه فوریه گزارش داد که صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی (PIF) بیش از 5 درصد در هر دو شرکت بازی‌سازی کپکام و نکسون سهام گرفته است؛ سهامی که در مجموع بیش از یک میلیارد دلار ارزش دارند.

خبرگزاری الجزیره نیز در فوریه 2021 گزارش داد PIF همچنین بیش از 3.3 میلیارد دلار برای خرید سهام غول‌های بازی Activision Blizzard (که قرار است توسط مایکروسافت خریداری شود)،EA  و Take-Two در سه ماهه چهارم سال 2020 سرمایه گذاری کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.