پرش به محتوای اصلی

بمب‌گذاری در چهار دانگه اسلامشهر شایعه است

کد خبر 233229
54

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر گفت: بمب‌گذاری در شهر چهاردانگه شایعه بوده است و هیچ مشکل امنیتی در شهرستان وجود ندارد.

به گزارش فارس:ابراهیم حسن‌آبادی اظهار داشت: هرگونه بمب‌گذاری در شهر چهاردانگه از توابع شهرستان اسلامشهر کذب بوده و شهرستان در امنیت کامل قرار دارد.

وی افزود: در پی بروز برخی شایعات در سطح منطقه مبنی بر وجود یک دستگاه خودروی بمب‌گذاری‌شده در یکی از خیابان‌های شهر چهاردانگه، با حضور مأموران انتظامی امنیتی مورد اعلام‌شده مورد بازدید قرار گرفت و بررسی شد و هیچ‌گونه مورد مشکوکی د این زمینه مشاهده نشده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر بیان کرد: مورد مطرح‌شده شایعه‌ای کذب بوده و هیچ‌گونه مشکل امنیتی و انتظامی در منطقه وجود ندارد و اوضاع عمومی این شهرستان تحت کنترل و نظارت نیروی‌های انتظامی امنیتی بوده و هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

حسن‌آبادی با اشاره به نزدیک شدن ایام پایانی سال و روز چهارشنبه‌سوری، تأکید کرد: با هرگونه اقدام تهیه و توزیع مواد محترقه در شهرستان اسلامشهر از سوی افراد سودجو برخورد می‌شود و از شهروندان درخواست داریم، هر نوع اطلاعات و سرنخی ازاین‌گونه فعالیت‌ها دارند از طریق شماره 110 پلیس اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: ما خواستار برگزاری جشن و شادی در میان مردم هستیم، اما نباید برخی اقدامات افراد فرصت‌طلب در استفاده از انواع مواد محترقه، نظم و امنیت عمومی جامعه و سلامت شهروندان را به خطر بیندازد و باید عدم استفاده از مواد محترقه بین اقشار مختلف جامعه نهادینه و فرهنگ‌سازی شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.