پرش به محتوای اصلی

برنامه ویژه برانکو برای عبور از دفاع «اتوبوسی»

کد خبر 208739
2

تمرین امروز پرسپولیس با حضور بشار رسن و ۱۰ نفر میهمان ویژه برگزار شد.

به گزارش مهر، تمرین امروز پرسپولیس با حضور هافبک عراقی این تیم پس از مدتها برگزار شد تا سرخپوشان خودشان را برای بازی با پیکان در تهران آمده کنند.

* ۱۰ نفر از کودکان بی سرپرست شیر خوارگاه حلیمه با هماهنگی محمد انصاری در محل تمرین حاضر شدند و با اعضای تیم عکس یادگاری گرفتند.

* در این تمرین همه بازیکنان حاضر بودند و بشار رسن بازیکن عراقی هم بعد از چند هفته غیبت به جمع سرخپوشان اضافه شد.

* گرم کردن، عبور از موانع و تمرین تعادل، شروع کار امروز بازیکنان بود. پس از آن، تمرین تاکتیکی در نیمی از زمین و در قالب بازی فوتبال یک ضرب و دو ضرب انجام شد. در همین زمان دروازه‌بان‌ها هم زیر نظر پانادیچ برنامه‌های اختصاصی خود را انجام دادند.

* شوت به دروازه، سانتر از جناحین، کارهای ترکیبی، گلزنی، پرس، تمرینات حمله به دفاع و دفاع برابر حمله در ترکیب‌های ۳ به ۲ و ۴ به ۳ از جمله تمرینات این بخش بود.

* فوتبال درون تیمی در نصف زمین و ۷ دقیقه دویدن در طول زمین برای سرد کردن نیز پایان بخش کار امروز سرخپوشان بود.

* برانکو در بخشی از تمرینات خود نیز با آرایش خاص نفرات سعی کرد بازی برابر دفاع‌های چند لایه و فشرده و به اصطلاح اتوبوسی را برای بازیکنان خود بازسازی کند. ایوانکوویچ همچنین مانند روزهای گذشته و همانطور که در مصاحبه‌های خود عنوان کرده بود، روی استفاده بهینه از موقعیت‌های به دست آمده و با آرامش و تمرکز و دقت در ضربات تاکید داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.