پرش به محتوای اصلی

برخی برخوردها با طرح «خرید خدمات آموزشی» سیاسی بود

کد خبر 464349
15

مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه با رفع ایرادات خرید خدمت آموزشی، می شد از این طرح به عنوان یک مکانیزم ارائه خدمات آموزشی و پرورشی در مناطقی که امکان استخدام تمام وقت یک معلم نبود، مورد استفاده قرار گیرد گفت: در دوره‌ای این مکانیزم مورد استفاده قرار گرفت و نمایندگان مجلس هم مخالفت می کردند و بخشی از برخوردها هم سیاسی بود.

مرتضی شکوهی اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش در موقعیت‌های مختلفی الزام به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی دارد و همچنین به دلیل تنوع زیاد دانش آموزان در اقصی نقاط کشور، نیاز به اتخاذ ساز وکارهای متفاوت برای ارائه خدمات آموزشی و پرورشی احساس می شود.

وی افزود: ساز و کارها حتما باید متناسب با روح آموزش و پرورش باشد و عدالت آموزشی را تحت تأثیر قرار ندهد. در دوره‌ای این مکانیزم مورد استفاده قرار گرفت و نمایندگان مجلس هم مخالفت می کردند و بخشی از برخوردها هم سیاسی بود.

مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این روش ارائه خدمات آموزشی ایرادات و نقص‌هایی هم داشت که قطعا با رفع آن‌ها، می شد به عنوان یک مکانیزم ارائه خدمات آموزشی و پرورشی در مناطقی که امکان استخدام تمام وقت یک معلم نبود، مورد استفاده قرار گیرد.

این مقام مسئول یادآور شد: خرید خدمات آموزشی الزاماً در مناطق روستایی و محروم مورد استفاده قرار نمی گیرد و ابزاری در اختیار آموزش و پرورش استان منطقه است تا در موقعیتی که بتواند از آن استفاده کند. هدف ما این است که معلمان با کیفیت و برخوردار از ویژگی‌های حرفه‌ای را به دانش آموزان ارائه دهیم.

شکوهی که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد، یادآورشد: امروز حدود ۳ هزار راهبر آموزشی در مناطق روستایی و کلاس‌های چندپایه در مناطق عشایری داریم که از بهترین‌های استان و منطقه هستند. دارای تحصیلات فوق لیسانس و دکترا بوده و تعدادی از مدارس به آنها سپرده می شود و به معلمان کمک می‌کنند تا روش‌های آموزشی را بهبود ببخشند.

به گزارش ایسنا، مدیر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مخالفت مجلس با طرح خرید خدمت آموزشی گفت: مجلس اختیاراتی دارد و می‌تواند با موضوعی موافقت یا مخالفت کند، اما مخالفت و یا موافقت با یک موضوع بدون بررسی پیامدها و آثار دقیق آن درست نیست. البته حتما نقص‌ها و ضعف هایی وجود داشته که می شد آن را برطرف کرد و از این ظرفیت استفاده کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.