پرش به محتوای اصلی

بحران بزرگ در استقلال/ از قرارداد ۳ ساله تا محرومیت دو پنجره نقل‌وانتقالاتی!

کد خبر 1167696
منتظرمحمد

پرونده جنجالی منتظر محمد، هافبک عراقی سابق استقلال، باعث بسته شدن دو پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه شد و ابعاد تازه‌ای از ضعف مدیریتی و حقوقی را نمایان کرد.

به گزارش فرهیختگان، در مرداد ۱۴۰۲ و تحت مدیریت علی خطیر، منتظر محمد قراردادی سه‌ساله با استقلال بست که برخلاف اعلام رسمی باشگاه، قرارداد دوساله اعلام شده بود. با این حال سرمربی وقت تیم، ساپینتو، این بازیکن را خارج از لیست خود دانست و اجازه تمرین به او نداد. سپس منتظر محمد به صورت قرضی راهی مس رفسنجان شد.

اما در فصل دوم، این بازیکن بدون اجازه باشگاه با تیم‌های دیگر تمرین و مذاکره کرد و در نهایت از لیست استقلال خارج شد. باشگاه تا بسته شدن پنجره نقل‌وانتقال فرصت داشت او را دوباره ثبت کند اما اقدامی نکرد.

منتظر محمد سپس از طریق فیفا شکایت کرد و اعلام فسخ قرارداد نمود؛ موضوعی که فدراسیون فوتبال ایران نیز در پاسخ به فیفا، ادعای ثبت قرارداد با استقلال را رد کرد و این باعث شد فیفا رأی به نفع بازیکن صادر کند.

همچنین، ضعف تیم حقوقی استقلال در ارائه مستندات و خطا در محاسبه دستمزد باعث تشدید بحران شد. مدیرعامل پیشین، علی خطیر، با ثبت قرارداد سه‌ساله و افزودن یک سال به مدت قرارداد بدون هماهنگی با سرمربی، نقش مهمی در این مشکل ایفا کرد.

اکنون استقلال امیدوار است با ارائه مستندات کامل، رأی فیفا تغییر کند و محرومیت دو پنجره نقل‌وانتقالاتی رفع شود، اما این پرونده نشان داد که تصمیمات اشتباه و ضعف مدیریتی چگونه می‌تواند ضربه سنگینی به باشگاه وارد کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.