پرش به محتوای اصلی

بازیکنان اسپانیا هیچ اعتراضی به تغییرات ندارند

کد خبر 302390
19

لوئیس روبیالس، رئیس فدراسیون اسپانیا، پس از اخراج جنجالی خولن لوپتگی از هدایت تیم ملی اسپانیا، تاکید کرد که هیچ بازیکنی پس از جدایی سرمربی اعتراض و سرکشی نکرده است.

در حالی که تنها یک روز به شروع جام جهانی باقی مانده بود، لوپتگی روز چهارشنبه از هدایت تیم ملی اسپانیا اخراج شد. پس از اعلام خبر حضور او روی نیمکت رئال پس از پایان جام جهانی، مسئولین فدراسیون اسپانیا که به شدت از این موضوع عصبانی بودند، در نهایت تصمیم گرفتند که او را از هدایت تیم ملی اسپانیا کنار بگذارند. فرناندو ایه رو جانشین او روی نیمکت اسپانیا شد و حال روبیالس از واکنش بازیکنان به این موضوع ابراز خوشحالی کرد.

او گفت:” من به صحبت های همه گوش کردم ولی تصمیم گیری با من بود. بازیکنان کاملا متمرکز هستند که جام خوبی پیش رو داشته باشند. هیچ سرکشی رخ نداد، بازیکنان همه خوب واکنش نشان دادند.”

فرناندو ایه رو، اسطوره باشگاه رئال مادرید جانشین لوپتگی در تیم ملی اسپانیا شد و روبیالس تاکید کرد که بازیکنان از حضور ایه رو خوشحال هستند.

به گزارش ورزش سه، او گفت:” بازیکنان از ایه رو استقبال کردند و گفتند که تا پای مرگ پای او خواهند بود، سرخیو راموس به عنوان کاپیتان واکنش خیلی خوبی داشتد.”

اسپانیا دیدار اول خود را روز جمعه مقابل پرتغال برگزار خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.