پرش به محتوای اصلی

بازگشت استراماچونی به سری آ منتفی شد

کد خبر 693733
بازگشت-استراماچونی-به-سری-آ-منتفی-شد

در شرایطی که بسیاری، آندره استراماچونی را سرمربی بعدی کالیاری می‌دانستند اما مسئولان این باشگاه والتر زنگا را به عنوان جانشین سرمربی اخراجی خود انتخاب کردند.

پس از جدایی پرسروصدای استراماچونی از استقلال، در روزهای اخیر نام او دوباره در رسانه ها مطرح شد. این بار از سرمربی سابق اینتر به عنوان گزینه هدایت کالیاری نام برده می‌شد و دی مارتزیو خبرنگار معروف ایتالیایی نیز او را نزدیک به تیم رده یازدهمی سری آ می‌دانست اما در نهایت باشگاه کالیاری تصمیم دیگری گرفت.

آن ها که به خاطر نتایج ضعیف رونالد ماران، او را اخراج کرده بودند، سرانجام والتر زنگا را به عنوان سرمربی انتخاب کردند. زنگا که یکی از اسطوره های فوتبال ایتالیا به حساب می‌آید، در حالی سرمربی کالیاری شد که در سال های اخیر نتایج خیلی خوبی را در تیم های خود کسب نکرده بود.

به گزارش ورزش سه،زنگا فصل گذشته سرمربی ونتزنا در سری بی بود و پیش از آن هم یک دوره کوتاه را در کروتونه گذراند. وی همچون استراماچونی سابقه کار در غرب آسیا را دارد، با این تفاوت که سرمربی سابق استقلال تنها چند ماه در این منطقه مربیگری کرد اما والتر زنگا سال های نسبتا زیادی را در العین و عربستان گذرانده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.