پرش به محتوای اصلی

بازرسی هوشمند تأمین اجتماعی از کارگاه ها

کد خبر 596354
24

قائم مقام سازمان تأمین اجتماعی گفت: بازرسی از کارگاه های فعال به صورت هوشمند انجام می شود و کارفرما مکلف به همکاری با بازرسین است.

محمدحسن زدا قائم مقام سازمان تأمین اجتماعی ، درباره بازرسی‌های الکترونیک و هوشمند اظهار داشت: بر اساس ماده 47 قانون تامین اجتماعی بازرسین مکلف هستند به کارگاه‌ها مراجعه کنند و بیمه‌شدگان را ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده 99 قانون نظام صنفی هم بر اساس شکایت بازرسین می‌توانند به آن کارگاه مراجعه کنند و اقدامات لازم را انجام دهند.

زدا افزود: هنگامی که بازرس تامین اجتماعی به کارگاه مراجعه می‌کند کارفرما موظف است تمام موارد را به بازرس نشان دهد و بازرسین تامین اجتماعی با سیستم‌های هوشمند به کارگاه‌ها مراجعه می‌کنند و قبل از ورود به کارگاه تمام اسناد و مدارک لازم را دارند.

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: در شرکت‌های حقوقی و صنفی بازرسی‌ها متفاوت است و این اقدام برای کنترل بهتر روند بیمه‌ها است.

به گزارش فارس،وی گفت: کارفرما و بیمه‌شدگان باید همکاری لازم را با بازرس داشته باشند تا اطلاعات به درستی ثبت شود. در گذشته ما مشکلات زیادی از جمله اعلام نام و نام خانوادگی کامل را داشته‌ایم، ولی اکنون با اتصال به سامانه ثبت احوال می‌توانیم اطلاعات هویتی را دریافت کنیم و سیستم‌های بازرسی هم هوشمند شده و از طریق جی پی اس کارگاه‌ها را شناسایی می‌کنند.

زدا تصریح کرد: گزارش بازرس از طریق ایمیل به کارفرما ارسال می‌شود و اگر کارفرما به گزارش بازرس اعتراض دارد می‌تواند آن اعتراض خود را ثبت کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.