پرش به محتوای اصلی

بازدید فرمانده ناجا از کلانتری ۱۴ رشت

کد خبر 637831
بازدید فرمانده ناجا از کلانتری ۱۴ رشت

فرمانده نیروی انتظامی در بازدیدی که از کلانتری ۱۴ شهرستان رشت داشت، گفت: باید در احقاق حقوق مردم در بستر قانون بیشتر تلاش کنیم.

 

سردار “حسین اشتری” به همراه فرمانده انتظامی گیلان و مسئولان استانی و انتظامی در بازدید از کلانتری ۱۴ گلسار شهر رشت از نزدیک با کارکنان دیدار و بر تسریع خدمت‌رسانی مطلوب به مردم تاکید کرد.

 

فرمانده ناجا خدمت به مردم را اولویت نیروی انتظامی اعلام و تصریح کرد: باید در احقاق حقوق مردم در بستر قانون بیشتر تلاش کنیم.

 

وی به اهمیت فعالیت دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: مشاوران نقش بسیار مهمی در حل اختلافات خانوادگی و کاهش پرونده‌های دوایر کلانتری‌ها ایفا می‌کنند.

افتتاح پروژه عمرانی با حضور فرمانده ناجا

 

در ادامه فرمانده ناجا طی مراسمی تالار پذیرایی غدیر فرماندهی انتظامی استان گیلان را در رشت افتتاح کرد.

 

گفتنی است، تالار پذیرایی غدیر با ۷۵۰ متر مربع مساحت به منظور رفاه حال کارکنان و خانواده‌های آن‌ها با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال در میدان انتظام شهرستان رشت به بهره‌برداری رسید.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.