پرش به محتوای اصلی

بازداشت معاون سابق و دو عضو شورای شهر شیراز

کد خبر 995589
بازداشت

 محمدی دره شوری یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر گفت: پیش از این نیز چهار نفر از پرسنل مسئول در سازمان فرهنگی شهرداری شیراز با موضوع اتهامات مالی بازداشت شده بودند.

 دره‌شوری خاطرنشان کرد: دستگیر شدگان برابر گزارش پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سپاه فجر استان فارس مرتکب تخلفات و فساد گسترده مالی شده‌اند.

وی گفت: پس از دریافت گزارش پیرامون این موضوع و تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات تحت نظر بازپرس ویژه آغاز شد و با اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری و انجام حسابرسی و همچنین اقدامات تخصصی و اطلاعاتی ضابطین مربوطه ابعاد گوناگون و افراد مرتبط و مسئول در این فساد مالی شناسایی شدند.

معاون دادستان مرکز فارس عنوان کرد: با تکمیل تحقیقات، حسب مورد اتهاماتی از جمله مشارکت در اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، تحصیل مال از طریق نامشروع، جعل سند رسمی، تنظیم گزارش خلاف واقع، اهمال در انجام وظیفه منتهی به تضییع اموال عمومی به متهمان تفهیم شده است.

این مقام قضایی افزود: متهمان جدید این پرونده مالی شامل دو عضو شورای شهر و معاون سابق شهرداری شیراز امروز و پس از احضار و اخذ دفاعیات مشروح با صدور قرار تأمین از نوع بازداشت موقت و همچنین وثیقه در بازداشت به سر می‌برند.

ایسنا/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.