پرش به محتوای اصلی

ایمیل مقامات حزب جمهوری خواه آمریکا هک شد

کد خبر 434843
36

به تازگی مشخص شده هکرها ایمیل های ۴ دستیار ارشد کمیته کنگره ملی حزب جمهوری خواه را هک کرده اند.

به گزارش بازتاب به نقل از سی ان ان، مقامات حزب جمهوری خواه آمریکا فاش کرده اند ایمیل های مقامات کمیته کنگره ملی حزب جمهوریخواهان آمریکا(NRCC) طی انتخابات میان دوره ۲۰۱۸ میلادی هک شده است.

نخستین بار رسانه پلیتیکو این هک را گزارش کرد. در ماه آوریل مشخص شد ایمیل های ۴ دستیار ارشد کنگره به مدت چندماه رصد می شده است.

به گفته یکی از منابع آگاه به تحقیقات درباره هک، حمله کنندگان می توانستند ارسال و دریافت ایمیل های این دستیارانNRCC را رصد کنند.

حمله کنندگان به طور نامحسوس وارد حساب های کاربری مقامات شده بودند. آنها برای این منظور پسوردهای مقامات را به دست آورده بودند. البته این منبع اشاره نکرده حمله کنندگان چگونه به پسوردها دسترسی یافته اند.

آنها به سیستم های دیگر NRCC دسترسی نداشته اند.

خبر این هک در حالی منتشر می شود که چند هفته قبل حزب جمهوری خواه اکثریت مجلس آمریکا را از دست داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.