پرش به محتوای اصلی

اگر مزاحم پیامکی دارید بخوانید

کد خبر 124111
64

وزیر ارتباطات گفت: با راه‌اندازی سامانه دریافت پیامکی شکایات از پیامک‌های مزاحم شخصی، مشترکان می‌توانند متن شماره پیامک مزاحم را به شماره ۱۹۵ پیامک کنند تا سیم‌کارت مزاحم مسدود شود.

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران از عملی شدن فاز اول وعده ساماندهی پیامک‌‌های مزاحم که از سیم‌کارت‌های شخصی ارسال می‌شوند خبر داد و گفت: امکان گزارش پیامک‌های مزاحم به سامانه 195 از امروز فراهم شده است.

وی گفت: با راه‌اندازی بخش پیامکی سامانه 195 مشترکان می‌توانند پیامک مزاحم را به این شماره ارسال کنند و سامانه مزاحم بودن آن پیامک را بررسی می‌کند و در صورت اثبات مزاحمت، شماره ارسال‌کننده پیامک مسدود می‌شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.