پرش به محتوای اصلی

اپیدمی «آنفلوآنزا نوع B »در کشور وجود ندارد

کد خبر 677804
اپیدمی-«آنفلوآنزا-نوع-B-»در-کشور-وجود-ندارد

رئیس اداره بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: در روزهای گذشته نسبت درصد عاملیت تیپ نوع B آنفلوآنزا در موارد گزارش شده بیشتر بوده است، اما در حال حاضر اپیدمی در این خصوص نداریم.

بیماری آنفلوآنزا به عنوان یک بیماری ویروسی که در فصل زمستان شیوع بیشتری دارد امسال در سطح کشور شیوع پیدا کرد و حتی منجر به مرگ تعدادی از هموطنان شد.

البته در کنار خطرناک بودن این بیماری، با رعایت نکات ساده و ابتدایی مانند رعایت بهداشت فردی و شست و شوی مرتب دستها، می توان از ابتلا به این بیماری به طور قابل توجهی جلوگیری کرد.

حسین عرفانی، رئیس اداره بیماری‌های وزارت بهداشت ، در پاسخ به این پرسش که «آخرین وضعیت بیماری آنفلوآنزای نوع B در کشور چگونه است؟»، اظهار داشت: در هفته‌ها و روزهای گذشته نسبت درصد عاملیت تیپ نوع B آنفلوآنزا در موارد گزارش شده بیشتر بوده است، اما در حال حاضر اپیدمی در این خصوص نداریم.

وی ادامه داد: البته شرایط برای افزایش بروز و طغیان مجدد آنفلوآنزا وجود دارد و مردم باید رفتارهای پیشگیرانه را رعایت کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.