پرش به محتوای اصلی

اپل درصدد ورود به صنعت خودروهای خودران

کد خبر 447197
40

به نظر می‌رسد اپل نیز با استخدام یکی از طراحان و مهندسان شرکت تسلاموتورز قصد دارد به صنعت خودروسازی ورود پیدا کند.

به گزارش ایسنا، خبر استخدام اندرو کیم، یکی از طراحان و مهندسان خودروسازی آمریکایی تسلاموتورز در اپل که سالهاست بعنوان یکی از بزرگترین شرکت های فعال درحوزه تکنولوژی شناخته شده است، حالا نشان می دهد که این غول تکنولوژی تصمیم گرفته است همچون برخی دیگر از شرکت ها وارد عرصه خودروسازی شده و از فناوری های نوین همچون خودروهای خودران، برقی و الکتریکی استفاده کند و بدین ترتیب نقش خود را در زمینه حفاظت از محیط زیست ایفا کند.

اندرو کیم نیز که قبلا در شرکت مایکروسافت فعالیت می کرده است، اخیرا شرکت تسلاموتورز را ترک کرده و پیوستن به اپل در پروفایل شبکه اجتماعی لینکدین وی به وضوح نشان می دهد که وی از ماه دسامبر سال جاری میلادی به این غول تکنولوژی آمریکایی پیوسته است.

استخدام مهندس ارشد مکانیک تسلاموتورز در اپل باری دیگر گمانه زنی و شایعاتی را تقویت کرد که این شرکت قصد دارد وارد صنعت خودروسازی شود و در پروژه های تولید و توسعه خودروهای خودران، برقی و الکتریکی سهیم شود.

گزارش‌هایی که پیشتر در فضای مجازی و رسانه ها منتشر شده بود نیز گواه دیگری برای تلاش اپل در ورود به صنعت خودروسازی است به گونه ای که این شرکت از سال ۲۰۱۶ میلادی قصد تولید و توسعه خودروهای خودران و بدون نیاز به راننده را داشته است که البته تاکنون به نظر می‌رسد که ساخت کامل این خودروها را به توسعه یک نرم افزار برای خودروهای خودران تقلیل داده و تنها به ایفای نقش تکمیلی خود بسنده کرده است.

از آن زمان تاکنون نیز گزارش‌های متعددی منتشر شده که نشان می‌دهد اپل در تلاش است تا با احداث یک کارخانه اختصاصی به طراحی و تولید خودروهای اختصاصی خودران و برقی بپردازد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.