اولین واکنش امارات به مذاکرات ایران و آمریکا

  • سیاسی
  • شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ ۱۶:۴۳
    کد خبر :1189120
وزارت+خارجه+امارات

وزارت امور خارجه امارات متحده عربی با استقبال از برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، این گفت‌وگوها را حرکتی مثبت در مسیر تقویت دیپلماسی و کاهش تنش‌های منطقه‌ای توصیف کرد.

در بیانیه‌ای که ظهر امروز شنبه منتشر شد، دولت امارات اعلام کرد برگزاری این مذاکرات در مسقط، نشان‌دهنده تلاش‌های منطقه‌ای برای حمایت از گفت‌وگو، تعامل سازنده و کاستن از اختلافات میان طرف‌هاست.

وزارت خارجه امارات با تأکید بر نقش سازنده سلطنت عمان در فراهم‌سازی بستر مناسب برای انجام این مذاکرات، افزود: ابوظبی بر این باور است که تقویت دیپلماسی، کاهش تنش‌ها، پایبندی به قوانین بین‌المللی و احترام به حاکمیت کشورها، اصول اساسی در حل بحران‌ها و اختلافات منطقه‌ای به شمار می‌رود.

امارات همچنین ضمن تأکید بر پایبندی خود به راه‌حل‌های صلح‌آمیز و دیپلماتیک، ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به نتایج مثبتی منجر شود که به تثبیت امنیت، آرامش و ثبات در منطقه کمک کرده و زمینه‌ساز گسترش صلح و امنیت بین‌المللی باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید