پرش به محتوای اصلی

اولین عامل مرگ و میر در ایران و جهان

کد خبر 1023886
بیماری قلبی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، عباس رضاییان‌زاده امروز، ۷ مهرماه با اشاره به اهمیت بیماری‌های مزمن بر سلامت جامعه گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی، اولین علت مرگ و میر در دنیا و کشور است.

وی ادامه داد: سالانه در حدود ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در دنیا به علت بیماری‌های قلبی و عروقی فوت می‌کنند که  ۳۱ درصد از کل مرگ‌ها و حدود نیمی از مرگ‌های ناشی از بیماری‌های غیر واگیر است.

رضائیان‌زاده افزود: بیشتر مرگ‌های ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، به شکل سکته‌های مغزی و حمله‌های قلبی تظاهر می‌کنند و عوامل خطر اصلی این بیماری‌ها، مصرف دخانیات، الکل، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تأکید کرد: این عوامل خطر رفتاری در افراد، به صورت بروز فشار خون، دیابت، اختلال چربی خون، چاقی و اضافه وزن خود را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: برگزاری سالانه روز جهانی قلب (۲۹ سپتامبر مصادف با ۷ مهر) به عنوان موفق‌ترین بسیج علیه بیماری های قلبی و عروقی در سطح دنیا، فرصتی را برای اطلاع‌رسانی در خصوص این عوامل خطر و اصلاح سبک زندگی، در راستای آگاهی مردم در خصوص این بیماری‌ها و عوامل خطر آنها و جلب توجه سیاستگذاران فراهم می‌آورد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.