پرش به محتوای اصلی

انفجار شدید در آلمان خسارت به‌جا گذاشت

کد خبر 460062
34

بعدازظهر روز گذشته (پنج‌شنبه)‌ انفجاری بزرگ در مقابل دفتر یکی از احزاب آلمان در شهر “دوبلنِ” ایالت “زاکسن” رخ داد.

در این انفجار ساختمان حزب آلترناتیو برای آلمان و دو ساختمان مجاور آن دچار خسارت شدند. همچنین دو خودرویی که در نزدیکی این ساختمان پارک شده بودند آسیب دیدند.

بنابر گزارش رسانه‌ها در این حادثه هیچ کس کشته یا زخمی نشده است.

به گزارش ایسنا،‌ در زمان وقوع انفجار چند فلاش نور مانند فلاش‌ لوازم آتش بازی مشاهده شده است. شاهدان عینی نیز اعلام کرده‌اند یک مرد درست لحظاتی پیش از وقوع این انفجار چیزی درون سطل زباله کنار خیابان انداخته است. هم‌چنین مظنونان بلافاصله با عجله سوار یک خودرو شده و به سرعت از محل حادثه متواری شده‌اند.

به گزارش اسپوتنیک،‌ اداره تحقیقات جنایی “زاکسن” در حال تحقیق در مورد این حادثه بوده و احتمال داده که این اقدام انگیزه‌های سیاسی داشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.