پرش به محتوای اصلی

انجام عملیات رهگیری هوایی توسط پهپاد در رزمایش ارتش

کد خبر 646128
انجام-عملیات-رهگیری-هوایی-توسط-پهپاد-در-رزمایش-ارتش

پهپادهای کرار نیروی پدافند هوایی ارتش برای نخستین بار عملیات رهگیری هوایی را با موفقیت انجام دادند.

 

در ادامه رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۸ و با حمله گسترده هوا گردهای مهاجم دشمن تمرین اسکرامبل پهپادهای رزمی نیروی پدافند هوایی ارتش برای نخستین بار با موفقیت انجام شد.

 

در این بخش از رزمایش پس از کشف و شناسایی هواگردهای مهاجم دشمن توسط سامانه‌های راداری، اطلاعات و شناسایی و دیده بانی بصری پدافند هوایی، برای نخستین بار عملیات اسکرامبل و رهگیری هواپایه با بهره‌گیری از پهپادهای رزمی نیروی پدافند هوایی ارتش که قابلیت انجام حمله انتحاری به هواگرد مهاجم را دارد تمرین شد.

 

به گزارش فارس، استفاده ار پهپاد بومی و بهینه سازی شده کرار برای انجام عملیات رهگیری هوایی نیاز به استفاده از هواپیماهای رهگیر و شکاری با سرنشین را کاهش می‌دهد و باعث صرفه‌جویی و کاهش خطرپذیری استفاده از هواپیماهای با سرنشین می‌شود.

 

در این مرحله از رزمایش همچنین عملیات درگیری با هواگردهای بدون سرنشین نیروی متخاصم با استفاده از سامانه های موشکی ارتفاع متوسط انجام شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.