پرش به محتوای اصلی

انتقال آب دریای خزر باعث خشکی نخواهد شد

کد خبر 378868
57

نماینده مردم دامغان در مجلس بابیان اینکه استان سمنان با کمبود منابع آبی مواجه است، گفت: انتقال آب دریای خزر باعث خشکی این دریاچه نخواهد شد.

ابوالفضل حسن بیگی عصر پنج‌شنبه در کارگروه سازگاری باکم آبی استان سمنان به میزبانی سالن مدیریت بحران استانداری بابیان اینکه ادعای خشک شدن دریای خزر به دلیل انتقال آن به سمنان بحثی غیر کارشناسی و اشتباه است، ابراز داشت: در موضوع انتقال آب دریای خزر نباید مردم مازندران را ترساند زیرا موقعیت دریاچه ارومیه و خزر با یکدیگر بسیار متفاوت است و این طور نیست که انتقال آن باعث خشکی این دریاچه عظیم شود.

وی بابیان اینکه دریاچه خزر تنها دوهزار و ۸۰۰ میلیون لیتر از رود ولگا ورودی آب دارد، افزود: با توجه به جوسازی ایجادشده در مبحث انتقال آب دریای خزر به سمنان باید گفت در برداشت از این دریاچه با ورودی آب نیز مواجه هستیم لذا معتقدیم نباید مردم را از این طرح ترساند.

استان سمنان به لحاظ منابع آب موجود دچار کمبود است

نماینده مردم دامغان در مجلس بابیان اینکه مردم این شهرستان همواره یاری‌رسان استان مازندران بوده و هستند، ابراز داشت: در شرایطی که ترکمنستان گاز را به روی مردم بست ما باغات پسته را رها کرده و گاز را به ساری رساندیم و امروز انتظار می‌رود مردم این خطه برای انتقال آب دریای خزر به سمنان کمک کنند.

به گزارش مهر:حسن بیگی در ادامه تصریح کرد: استان سمنان به لحاظ منابع آب موجود دچار کمبود است که شاید بتوان از طریق اقدامات کوتاه مدت برای رفع این چالش کاری انجام داد اما قطعا در دراز مدت برای مشکل آب نیازمند به انتقال آب هستیم.

وی افزود: هم‌اکنون طرح‌هایی نظیر تغییر الگوی کشت، استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری و بهره‌گیری از کنتورهای هوشمند در چاه‌های آب کشاورزی در استان سمنان در دست اقدام است که می‌تواند در مصرف آب موثر باشد اما در دراز مدت باید برای تأمین آب موجود چاره‌ای تدبیر کرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.