پرش به محتوای اصلی

انتقاد محمدهاشمی از سوءاستفاده برخی افراد از نام «آیت‌الله»

کد خبر 75815
1

یک فعال سیاسی تاکید کرد که بعد از رحلت آیت‌الله هاشمی تمامی افرادی که سمت‌هایی مرتبط با ایشان داشتند نباید از آن عناوین استفاده کنند.

محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در باره استفاده از عناوینی برای اشخاص که به آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مربوط می‌شود، گفت:‌ در حال حاضر برخی افراد بعد از رحلت حضرت آیت‌الله هاشمی که در گذشته سمتی همچون مشاور ایشان داشتند ، هنوز از این عناوین استفاده می‌کنند که بعد از رحلت ایشان این کار معنا ندارد و نوعی سوءاستفاده از نام ایشان است و نباید این‌گونه باشد.

وی ادامه داد: هیچ‌کس نباید از این عناوین بعد از رحلت فردی برای خود استفاده کند و من از رسانه‌های مکتوب، فضای مجازی، صوتی و تصویری درخواست می‌کنم که از چنین عناوینی برای افراد استفاده نکنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.