پرش به محتوای اصلی

ماجرای انتشار ویدئوی رقص و آواز زنان ایرانی در جام جهانی قطر چیست؟

کد خبر 956273

در چند روز اخیر ویدئویی در شبکه های اجتماعی دست یه دست می شود که گفته می شود مربوط به اجرای موسیقی گروه بهار بند در حاشیه جام جهانی قطر است.

این گروه که به سرپرستی خانم بهار محمدی در قطر حضور دارند با اجرای متفاوت خود مورد توجه قرار گرفته اند.

زمان و مکان دقیق ضبط این ویدئو مشخص نیست ولیکن کابران شبکه های اجتماعی با توجه به محدودیت های موجود برای اجرای مشابه، از رقص زنان ایرانی در این گروه ابراز شگفتی کردند.

بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی درباره رقص و آواز این گروه موسیقی ایرانی در قطر نوشته است:

گروه «بهار بند» به سرپرستی «بهار محمدی» یکی از پنج گروه موسیقی رسمی نماینده ایران است که در حاشیه جام جهانی قطر به اجرای برنامه پرداخت. در حالی که در ایران رقص، خوانندگی و نوازندگی برای زنان محدودیت های فراوانی دارد، اعضای این گروه بی هیچ محدودیتی در قطر به اجرای برنامه پرداخت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

گفت‌وگوی کاربران درباره این خبر

2 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.