پرش به محتوای اصلی

امسال ۱۲ شرکت وارد بورس می‌شود

کد خبر 252452
5

شرکت بورس تهران که در سال گذشته توانست فقط هفت شرکت را وارد بازار سرمایه کند، برای سال ۱۳۹۷ برنامه دارد که ۱۲ شرکت را بورسی کند.

در سال ۱۳۹۶ قسمتی از سهام شرکت های وب، چدن سازان، سرمایه گذاری شفا دارو، به پرداخت ملت، فولاد کاوه جنوب کیش، تامین سرمایه امید و شرکت مدیریت صنعت شوینده صنایع بهشهر در بورس تهران عرضه شدند. البته قرار بر این بود که در آخرین روزهای کاری سال ۱۳۹۶ شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش نیز در بورس عرضه شود که به دلیل ابهام در ارزش گذاری این عرضه لغو شد.

شرکت بورس در اوایل سال ۱۳۹۶ برنامه داشت که ۱۵ تا ۲۰ شرکت را وارد بورس کند اما در نهایت به هفت شرکت اکتفا کرد؛ اما آنطور که مسئول عرضه و پذیرش شرکت بورس می‌گوید، برای سال ۱۳۹۷ قرار است ۱۲ شرکت وارد بورس شوند.

به گزارش ایسنا، اسماعیل درگاهی در این مورد به ایسنا گفته که با توجه به پرونده های موجود این تعداد شرکت به راحتی بورسی می شوند و این آمار قابل دسترسی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.