پرش به محتوای اصلی

الکسا به طور کامل تعطیل شد

کد خبر 907379

الکسا حدود یک ماه پیش به طور ناگهانی و بدون ذکر دلیلی تعطیل شدنش را اعلام کرد و خبر داد که اول ماه می سال ۲۰۲۲ به طور کامل تعطیل خواهد شد.

بنابراین اگر اطلاعات خاصی در آن دارید تا آن زمان وقت دارید از آنها بکاپ بگیرید.

الکسا (که با الکسای که دستیار هوشمند امازون است نباید آن را اشتباه گرفت) سرویسی برای رتبه بندی سایتهای اینترنت براساس ترافیک و بازدید آنها است و با آن می توانید رتبه میزان بازدیدهایی که هر سایت دارد و منبع آن بازدیدها را به صورت تقریبی متوجه بشوید.

به گزارش اصلاحات نیوز، این وب سایت که رتبه های آن بسیار معروف هستند و یکی از ابزارهای سئوکارها نیز است، در سال ۱۹۹۶ تاسیس شد و در سال ۱۹۹۹ امازون آن را به مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار خریداری کرد. جالب است که بدانید آمازون کل این مبلغ را به صورت سهام پرداخت کرد و اگر صاحبان آن این سهام رو نمیفروختند، این سهام حالا ارزش ۷ میلیارد دلاری داشت!

چرا الکسا تعطیل شد؟

این سرویس اما رفته رفته به دلیل افزایش استفاده از اپهای موبایل آمار و رتبه هایش دقت گذشته را نداشتند چون راهی برای اندازه گیری ترافیک اپهای موبایل نداشت. به طور مثال با اینکه تیک تاک و واتساپ یکی از پر استفاده ترین اپهای دنیا هستند و اما در الکسا به خاطر همین موضوع رتبه انچنان بالایی ندارند.

الکسا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.