پرش به محتوای اصلی

الهام صالحی: برای کسب مدال نقره ۱۴ رقیب داشتم

کد خبر 388191
73

بانوی مدال‌آور پارادوومیدانی ایران پیش از آغاز بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ پیش‌بینی کسب مدال نقره این بازی‌ها را می‌کرده است.

به گزارش مهر از اندونزی، الهام صالحی بعد از کسب مدال نقره پرتاب نیزه بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در کلاس F۵۳/۵۴ شده بود، اظهار داشت: خدا را شکر که توانستم به مدال نقره دست پیدا کنم. مسابقه ما در سطح بالایی برگزار شد و من برای کسب مدال نقره ۱۴ رقیب داشتم.

این بانوی پارادوومیدانی ایران همچنین یادآور شد: پیش‌بینی‌ام کسب مدال نقره بود و خوشبختانه در ماده تخصصی‌ام به مدالی که مورد نظرم بود، رسیدم.

صالحی در مورد شرایط برگزاری بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ نیز گفت: همه چیز خوب و عالی است به غیر از غذای دهکده که باب میل ما ایرانی‌ها نیست. ما فقط غذا می‌خوردیم که سیر باشیم و در زمان مسابقه کم نیاوریم.

وی در خاتمه تصریح کرد: اگر مسئولان از ورزشکاران حمایت بیشتری کنند، ممنون می‌شوم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.