پرش به محتوای اصلی

اقدامات اسرائیل علیه برخی تولیدات تسلیحاتی در ایران

کد خبر 971473
اسرائیل علیه تولیدات تسلیحاتی در ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی بدون ارائه جزئیات، به نقش این رژیم در بعضی عملیات‌های خرابکارانه در ایران اذعان کرد

به نقل از شبکه سی‌ان‌ان، بنیامین نتانیاهو، در بخشی از گفت‌وگو با این شبکه با اذعان به اقدامات خرابکارانه این رژیم علیه ایران، گفت: اسرائیل اقداماتی علیه برخی تولیدات تسلیحاتی در ایران انجام داده است.

اگرچه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از پاسخ به این پرسش که آیا رژیم اسرائیل در حمله پهپادی اخیر به یکی از تأسیسات نظامی در اصفهان نقش داشته است یا نه، خودداری کرد.

به گزارش ایمنا، نتانیاهو تصریح کرد: من هیچ‌گاه درباره عملیات‌های ویژه صحبت نمی‌کنم. هر موقع انفجاری در خاورمیانه رخ می‌دهد، اسرائیل مقصر یا مسئول آن دانسته می‌شود؛ گاهی ما [مسئول] آن هستیم، گاهی هم نه.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.