پرش به محتوای اصلی

افزوده شدن فناوری تشخیص چهره به فیس بوک

کد خبر 114746
51

گزارش‌ها حاکی است که احتمالا شرکت فیس بوک قصد دارد قابلیت جدید تشخیص چهره را به ویژگی‌های این شبکه اجتماعی اضافه کند.

به گزارش بازتاب، به نقل از اسپوتنیک، پس از آنکه اپل قابلیت جذاب و جدید تشخیص چهره و هویت را در گوشی‌های هوشمند جدید خود (آیفون) معرفی کرد، هم اکنون غول‌های تکنولوژی همچون شرکت فیس بوک نیز قصد دارند در آینده‌ای نزدیک از این قابلیت جدید در شبکه اجتماعی خود استفاده کنند.

بر اساس اعلام شرکت فیس بوک، این قابلیت جدید تنها برروی دستگاه‌هایی قابل دسترسی و استفاده خواهد بود که در گذشته وارد این شبکه اجتماعی شدند و به عبارتی دیگر، عضو فیس بوک بوده اند.

مارک زاکربرگ – موسس و مدیر عامل فیس بوک – می‌گوید سیستم و فناوری تشخیص چهره و احراز هویت کاربران بطور قطع امنیت این شبکه اجتماعی را افزایش خواهد داد. بدین ترتیب که با سیستم ورود دو مرحله ای هویت کاربران را تایید می کند و سپس به کاربر اجازه ورود و استفاده از حساب شخصی‌اش را می دهد.

البته هنوز مشخص نشده است که فیس بوک، چه زمانی قصد دارد این ویژگی و قابلیت جدید را به شبکه اجتماعی خود بیفزاید. بلکه طبق گزارش‌های وب سایت تک کرانچ، این شرکت در حال حاضر تنها در حال بررسی میزان اهمیت و کاربرد قابلیت تشخیص چهره و هویت در این شبکه اجتماعی است تا صفحات شخصی کاربران را از گزند هکرها و مجرمان اینترنتی به دور ساخته و امنیت شبکه خود را ارتقا دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.