پرش به محتوای اصلی

افزایش نرخ بلیت اتوبوس از امروز

کد خبر 716883
11939276_466

محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش نرخ بلیت اتوبوس گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر تهران اعمال نرخ کرایه مصوب سال ۹۹ در ناوگان اتوبوسرانی باید در نیمه فروردین ماه اجرا می‌شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: پس از گذشت دو ماه و نیم از زمان قانونی افزایش نرخ کرایه ناوگان اتوبوسرانی بر اساس مصوبه شورای شهر، از امروز (یکم خرداد ماه) کرایه این ناوگان ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرد.

ترفع ادامه داد: نرخ کرایه ناوگان اتوبوس‌های تندرو (بی ار تی) به شکل متوسط ۸۱۰ تومان بود که این رقم با احتساب افزایش ۲۵ درصدی به ۱۰۱۲ تومان افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران افزود: سایر اتوبوس‌هایی که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند نیز با مراجعه به پارکینگ‌ها در حال دریافت برنامه به روز شده محاسبه نرخ کرایه هستند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.