پرش به محتوای اصلی

افتخار آفرینی یک فیلم ایرانی در جشنواره آمریکایی

کد خبر 286226
30

«سکوت» به کارگردانی پگاه ارضی جایزه بهترین کارگردان و بهترین فیلم را از یک جشنواره آمریکایی به دست آورد.

فیلم کوتاه «سکوت» به کارگردانی پگاه ارضی جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم را از جشنواره فیلم Shawna shea دریافت کرد.

این فیلم کوتاه سال ۱۳۸۹ به مدت ۲۰ دقیقه ساخته شده است و پیش از این موفق به دریافت ۷ جایزه خارجی از جشنواره های مختلف شده است.

نویسندگی و کارگردانی این فیلم کوتاه را پگاه ارضی برعهده دارد و سروش طباطبایی: تهیه کننده و تدوینگر، نوید ارضی: مدیر فیلمبرداری، سعید و فرزین زند: صدابردار و سروش آرایش: صداگذار از جمله عوامل فیلم کوتاه «سکوت» هستند.

این فیلم در جشنواره فیلم Shawna shea و به نشانه اعتراض به سیاست های ترامپ در آمریکا نمایش داده شد.

«سکوت» داستان پسر بچه ای را دنبال می کند که برای خریدن دوربین مورد علاقه اش کار کرده و در تهران کپی دی وی دی به مکان های مختلف تحویل می دهد. ببیننده نیز به همراه پسر بچه نگاهی به افراد مختلف جامعه و مشکلات آن ها در شرایط سخت و تحریم ها می اندازد. در آخر زمانی که پسر بچه به مقدار کافی پول جمع می کند تا دوربین را بخرد قیمت دلار بالا رفته و او دوباره از آرزویش عقب می ماند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.