پرش به محتوای اصلی

اعلام آرای جدید کمیته انضباطی؛ ملوان و آلومینیوم جریمه شدند، مربی استقلال جنوب محروم

کد خبر 472351
89

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو باشگاه ملوان بندرانزلی و آلومینیوم اراک را جریمه کرد.

به گزارش بازتاب و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های فوتبال استقلال جنوب تهران و اکسین البرز برگزار و از سوی مرتضی کرمانی‌مقدم، مربی استقلال جنوب تخلفاتی مبنی بر اهانت به داور مسابقه پس از اتمام بازی رخ داد. وی به همین خاطر به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

تیم ملوان بندرانزلی به دلیل تخلف تماشاگرانش مبنی بر فحاشی به سرمربی تیم مقابل و داور و پرتاب بطری آب به سوی داوران در دیدار برابر تیم بادران تهران، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

مسابقه تیم‌های آلومینیوم اراک و کارون اروند خرمشهر برگزار و از سوی آرتا منهاجی، مربی تیم آلومینیوم اراک تخلفاتی مبنی بر اعتراض مکرر به داوری که موجب اخراجش شد، رخ داد. وی به همین خاطر به توبیخ کتبی محکوم شد.

همچنین تیم آلومینیوم اراک به خاطر پرتاب سنگ از سوی تماشاگرانش به کمک داور که سبب وقفه در ادامه مسابقه شد، باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.