پرش به محتوای اصلی

اسماعیلی: برای مدال طلا آمده‌ام/ شکست حریف قهرمان جهان غیرممکن نیست

کد خبر 1233273
امیر اسماعیلی (1)

امیر اسماعیلی، بوکسور وزن ۹۰+ کیلوگرم ایران، پس از قطعی شدن مدال برنز خود در بازی‌های آسیایی ناگویا تأکید کرد که هدفش کسب مدال طلاست.

به گزارش تسنیم، اسماعیلی اظهار کرد: خدا را شکر که توانستم پس از ۱۲ سال یک مدال برای جامعه بوکس، فدراسیون و مردم کسب کنم. خیلی خوشحالم که توانستم برای مردم دلگرمی باشم.

وی افزود: در شرایط سختی تمرین کردم و فدراسیون، مربیان و مربی سازنده‌ام کمک زیادی به من کردند. خانواده‌ام همیشه قبل و بعد از مسابقات استرس دارند و از دوستانم هم تجربه‌های زیادی کسب کردم.

این ملی‌پوش بوکس ادامه داد: «فقط طلا می‌خواهم» و امیدوارم بتوانم به آن دست پیدا کنم.

اسماعیلی درباره حریف ازبکستانی خود در مرحله بعد گفت: او مانند حریف چینی سابقه قهرمانی جهان دارد، اما برای من غیرممکن وجود ندارد؛ چون برای کسب مدال طلا به این مسابقات آمده‌ام.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.