پرش به محتوای اصلی

استقلال در خط حمله مشکل دارد/ امیدی به صعود آبی‌پوشان ندارم

کد خبر 370967
52

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنان خوبی در خط حمله استقلال نیست و از این حیث ضعیف هستیم.

سیروس دین محمدی در خصوص دیدار دوشنبه استقلال برابر السد قطر گفت: بازی سختی پیش روی استقلال است و فکر می کنم جبران شکست تهران برای استقلال در دوحه بسیار مشکل باشد. بی تعارف بگویم بعید می دانم بتوانیم به دور بعد صعود کرده و جزو چهار تیم مرحله بعد لیگ قهرمانان باشیم.

وی تاکید کرد: البته در فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست، همانند بازی اسپانیا برابر کرواسی که اسپانیایی ها توانستند با ۶ گل نایب قهرمان جهان را شکست دهند.

دین محمدی در ادامه گفت: بدون تعارف باید بگویم استقلال در خط حمله بسیار ضعیف است، متاسفانه بازیکنان خارجی که در استقلال توپ می زنند باید به مراتب بهتر از بازیکنان داخلی باشند یا حداقل در سطح تیام یا جباروف باشند. اما متاسفانه در حال حاضر خارجی هایی که در استقلال توپ می زنند عملکرد قابل قبولی ندارند.

پیشکسوت استقلال در پاسخ به این سوال که آیا نبود ۶ ملی پوش به آبی پوشان ضرر خواهد زد یا خیر، گفت: برعکس خیلی ها اعتقاد دارم که حضور این همه ملی پوش در تیم ملی هیچ مشکلی ندارد، آنها در تمرینات تیم ملی حضور داشتند و آمادگی کاملی دارند.

به گزارش مهر،دین محمدی در پایان و در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال می تواند با شرایط کنونی در لیگ برتر موفق باشد، گفت: با این روندی که استقلال در پیش گرفته شرایط هر هفته برایش سخت تر خواهد شد، امیدوارم شفر در چیدمان ترکیبش تغییراتی ایجاد کند. به عنوان نمونه مرتضی تبریزی را به نوک حمله ببرد از وریا در یک خط جلوتر استفاده کند و حالا که جابر انصاری رسما به استقلال بازگشته می تواند از این بازیکن هم استفاده کرده تا در بازی های آینده موفق باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.