پرش به محتوای اصلی

اردلان حسینی مدیرعامل سایپایدک شد

کد خبر 1057907
اردلان حسینی

با حکم جواد توسلی مهر مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، اردلان حسینی مدیرعامل سایپایدک شد.

جواد توسلی مهر مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، در حکمی اردلان حسینی را به عنوان مدیرعامل جدید شرکت سایپایدک منصوب کرد.

حسینی سابقه مدیرعاملی شرکت گواه، مدیریت تحقیق و توسعه و معاونت‌های مهندسی، کیفیت و برنامه‌ریزی تولید شرکت ایران خودرودیزل و همچنین عضویت در هیات مدیره شرکت چرخشگر را در کارنامه خود دارد.

شركت بازرگاني سايپا يدك به منظور تدارك و تامين قطعات يدكي و ارائه خدمات پس از فروش به خودرو هاي توليدي شركت سايپا و جلب رضايت مشتريان در اسفندماه سال 1370 تاسيس شد . این شرکت مسؤليت خدمات پس از فروش محصولات سايپا را بر عهده دارد تا از اين طريق بتواند علاوه بر جلب رضايت مشتريان، ارزش افزوده بيشتري را براي محصولات سايپا ايجاد نمايند.

این مجموعه عرضه قطعات يدكي، افزايش كمي و كيفي خدمات، اجراي نظام آراستگي، عرضه قطعات يدكي با برند سايپا، استقرار كارشناسان فني در نمايندگي ها مجاز و همچنين آموزش تعميركاران در شبكه گسترده خدمات پس از فروش در داخل و خارج از ميهن اسلامي را سرلوحه اهداف خود قرار داده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.