پرش به محتوای اصلی

ارتش پاکستان ۳ خلبان هندی را دستگیر کرد

کد خبر 497448
ارتش پاکستان

سخنگوی ارتش پاکستان از دستگیری هر ۳ خلبان جنگنده هندی ساقط شده در کشمیر تحت کنترلِ پاکستان خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از روزنامه پاکستان، ژنرال «آصف غفور» سخنگوی ارتش پاکستان در کنفرانس خبری خود اعلام کرد: جنگنده های پاکستانی وارد خاک هند شدند و بر روی اهداف مورد نظر نشانه گرهای خود را قفل کردند ولی مانور امروز تنها پیامی برای هند بود و ما از هدف قرار دادن جنگنده‌های هندی در خاک این کشور اجتناب کردیم.

وی افزود : دو جنگنده ای که ساقط شد در خاک پاکستان هدف قرار گرفته بودند و دلیل اصلی شلیک به آنها نقض حریم هوایی پاکستان بود. در مجموع ۳ خلبان هندی به صورت زنده دستگیر شده‌اند.

به گفته ارتش پاکستان یکی از این خلبان ها به دلیل جراحت به بیمارستان منتقل شده است.

غفور در ادامه گفت: به رسانه های دو کشور توصیه می کنم فضا را به سمت جنگ هدایت نکنند، عملیات امروز ما تنها پاسخی به نقض تمامیت ارضی پاکستان بود.

وی در ادامه ضمن رد ادعای هند در مورد ساقط کردن جنگنده « اف ۱۶» پاکستان گفت که ارتش پاکستان در این عملیات از جنگنده اف ۱۶ استفاده نکرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.