پرش به محتوای اصلی

ارتباط بین بیماری «تخمدان پلی کیستیک» و ابتلای نوزاد به اضطراب

کد خبر 250978
49

مطالعه جدید نشان می دهد کودکان متولدشده از مادران مبتلا به «سندروم تخمدان پلی کیستیک» در معرض ریسک بالا ابتلا به اضطراب در سنین بالاتر هستند.

به گفته محققان موسسه کارولینسکا سوئد، چاقی مادر و آندروژن اضافی موجب ایجاد اضطراب در نوزاد می شود.

سندروم تخمدان پلی کیستیک با میزان بالا هورمون مردانه در خون، اختلالات قاعدگی، مقاومت انسولین و چاقی شناخته می شود. این سندروم بر بیش از یک زن از هر ۱۰ زن در سن باروری تاثیر می گذارد.

«الیزابت استنر ویکتورین»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «حقیقت این است که دختر مادران مبتلا به تخمدان پلی کیستیک در معرض ریسک بالا ابتلا به چنین مشکلی هستند و پسر این مادران غالباً مبتلا به چاقی و مقاومت انسولین می شوند. این شرایط نشان می دهد که محیط جنینی نقش بسیار مهمی دارد.»

به گزارش مهر، در این مطالعه، محققان ۱۶ گروه نوزاد نر و ماده موش را که در معرض چاقی ناشی از رژیم غذایی مادر و هورمون اضافی مردان قرار گرفته بودند را بررسی کردند تا مشاهده کنند که چگونه این فاکتورهای محیطی بر رفتار موش ها و همچنین تجلی ژن در مغز تاثیر می گذارد.

محققان متوجه شدند نوزادان ماده قرارگرفته در معرض اندروژن ها در رحم مادر مبتلا به رفتاری شبیه اضطراب شدند.

به گفته محققان، فاکتورهای محیطی بر تجلی ژن در مغز تاثیر می گذارند و برخی ژن های مرتبط با اضطراب در هیپوتالاموس مغز به اشتباه تنظیم می شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.