پرش به محتوای اصلی

ادعای «پولیتیکو» درباره گفتگوی تلفنی ظریف و سناتور آمریکایی

کد خبر 539535
95

یک رسانه آمریکایی مدعی است بر روی صفحه موبایل یکی از سناتورهای بانفوذ حزب دموکرات، تصویر صفحه تماس وزیر خارجه ایران رؤیت شده که می‌تواند حاکی از گفتگوی تلفنی آنها باشد.

سایت «پولیتیکو» مدعی شده بر روی صفحه موبایل سناتور «دایان فاینشتاین» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس سنای آمریکا، صفحه مربوط به شماره تلفن «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران باز بوده است.

این ادعا با استناد به اظهارات برخی خبرنگاران که حین تردد صفحه موبایل فاینشتاین را دیده‌اند، مطرح می‌شود.

به گزارش مهر، این در حالی است که مدیر اجرایی سناتور فاینشتاین در پاسخ به این سوال که آیا وی تماسی با وزیرخارجه ایران داشته یا خیر، گفت که نمی‌تواند اطلاعات تماس های مافوق خود و اینکه با چه کسانی حرف زده را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد.

گفتنی است سناتور فاینشتاین روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای گفته بود: برای مسئله‌ای که همه می‌دانیم ۲ طرف خواهان حل آن هستند؛ جنگ ضرورتی ندارد. از پمپئو می‌خواهم که با ظریف که می‌دانم خواهان رویارویی نیست، تماس بگیرد.

فاینشتاین از سناتورهای بانفوذ دموکرات و از منتقدان سرسخت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.