پرش به محتوای اصلی

ابوزهری: محمود عباس به همکاری با رژیم صهیونیستی افتخار می‌کند

کد خبر 461913
60

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به انتقاد از همکاری های امنیتی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی پرداخت.

به گزارش بازتاب به نقل از فلسطین الیوم، «سامی ابوزهری» در سخنانی به انتقاد از عملکرد تشکیلات خودگردان فلسطین و همکاری آن با رژیم صهیونیستی پرداخت.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: محمود عباس تلاش جدیدی را برای تحت فشار قرار دادن غزه و تشدید بحران در این منطقه به کار بسته است.

این عضو جنبش حماس تصریح کرد: آنچه که عباس بدان افتخار می کند، همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی است.

وی همچنین گفت: این رهبران حماس نیستند که از معامله قرن دفاع می کنند، بلکه کسانی برای این طرح شوم تبلیغات انجام می دهند که با صهیونیستها همکاری امنیتی دارند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.