پرش به محتوای اصلی

آنجلینا جولی به مجله تایم ملحق شد

کد خبر 560694
37

آنجلینا جولی ستاره سینمای هالیوود و فرستاده ویژه سازمان ملل، در جایگاه دبیری با مجله معتبر تایم کار خواهد کرد.

ادوارد فِلسنتال سردبیر و مدیرعامل مجله تایم روز چهارشنبه ۱۹ ژوئن اعلام کرد که آنجلینا جولی به عنوان دبیر به این مجله ملحق می شود.

جولی در این مجله درباره موضوعات متنوعی خواهد نوشت، او در درجه نخست تمرکز خود را بر مساله آوارگان، درگیری ها و حقوق بشر قرار می دهد. وی به صورت ماهانه نیز در برنامه ها و سخنرانی های جهانی تایم حاضر می شود.

جولی به مدت ۱۸ سال است که در آژانس پناهندگان سازمان ملل فعالیت دارد. او فرستاده ویژه کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان است و تاکنون بیش از ۶۰ ماموریت میدانی در کشورهایی از جمله کلمبیا، پرو و بنگلادش انجام داده است.

اولین مطلب جولی با موضوع پناهجویان قرار است روز یک جولای ۲۰۱۹ در مجله تایم منتشر شود. این شماره مجله دو روز بعد از آن روی پیشخوان دکه های روزنامه فروشی یافت می شود.

ستاره برنده جایزه اسکار پیش از این نیز در تایم مطلبی درباره نقش زنان در مذاکرات صلح در افغانستان نوشته بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.