پرش به محتوای اصلی

آمریکا، لبنان را تهدید کرد

کد خبر 846818
آمریکا، لبنان را تهدید کرد

همزمان باورود محموله‌های سوخت از ایران به لبنان، وزارت خارجه آمریکا هشدار داد که واردات نفت از ایران به نفع لبنان نیست و ممکن است این کشور را در معرض خطر تحریم قرار دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شد: “فعالیت‌های حزب الله نهادهای لبنانی را تضعیف کرده و ممکن است لبنان را در معرض تحریم قرار دهد.”

سخنگوی منطقه‌ای وزارت خارجه آمریکا گفت: “ما آماده حمایت از لبنان هستیم اما باید از طرف مقامات دولتی تمایل به انجام وظایف خود وجود داشته باشد.”

وی مدعی شد: “واردات نفت از ایران و افزایش فعالیت‌های حزب الله، لبنان را در معرض خطر قرار می‌دهد.”

این مقام آمریکایی درباره احتمال اعمال تحریم‌های آمریکا علیه لبنان گفت: “تحریم‌های آمریکا، هرگونه تعامل و تجارت غیرقانونی با کشورهای موجود در فهرست تحریم ها از جمله ایران را هدف قرار می‌دهد و این بر هیچ کس پوشیده نیست که فعالیت‌های حزب الله نهادهای لبنانی را تضعیف کرده و ممکن است لبنان را در معرض تحریم‌ قرار دهد.”

وی افزود: “از نظر جو بایدن، رئیس جمهور، واردات انرژی و نفت از ایران به نفع مردم لبنان نیست.”

به گزارش ایسنا، وی افزود: “لبنان از بحران‌های متعددی رنج می برد ، بنابراین باید برای رفع نیازهای فوری لبنان با جامعه بین المللی تعامل شود.”

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.