پرش به محتوای اصلی

آلمانی‌ها به رابطه با آمریکا «نه» گفتند

کد خبر 428581
105

نتایج یک نظرسنجی مشترک میان شهروندان آلمانی و آمریکایی حاکی از علاقمندی بیشتر شهروندان آمریکایی به مناسبات واشنگتن -برلین است.

به گزارش بازتاب به نقل از اشپیگل، موسسه آلمانی «کوربر» و مرکز تحقیقاتی آمریکایی «پیو» نظرسنجی با موضوع مشترک «مناسبات آلمان-آمریکا» را در میان شهروندان خود انجام دادند.

بر اساس اعلام نتایج این دو نظرسنجی ۷۳ درصد از شهروندان آلمانی مناسبات برلین-واشنگتن را «بد» ارزیابی کرده و در مقابل ۷۰ درصد از شهروندان آمریکایی مناسبات کشورشان با آلمان ر ا مثبت و خوب ارزیابی کرده اند.

اکثریت شهروندان آمریکایی شرکت کننده در این نظرسنجی خواهان تعمیق مناسبات با آلمان بودند.

این در حالی است که شهروندان آلمانی که به سوالات موسسه کوربر پاسخ داده اند، بر تحکیم و تقویت مناسبات برلین-پاریس تاکید دارند.

در نتایج این نظرسنجی همچنین آمده است: ۵۱ درصد از شهروندان آمریکایی خواهان برچیده شدن تعرفه های گمرکی آمریکا در معاملات تجاری با آلمان هستند.

۴۳ درصد از شهروندان آلمانی بر لزوم تقویت سیستم دفاعی این کشور تاکید کرده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.