پرش به محتوای اصلی

آغاز لیگ برتر تکواندو از دهه دوم شهریور

کد خبر 314431
11

فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر تکواندو باشگاه‌های کشور از دهه دوم شهریور‌ماه در فدراسیون تکواندو آغاز می‌‌شود.

به گزارش بازتاب و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، با اعلام سازمان لیگ هفدهمین دوره مسابقات لیگ برتر تکواندو از دهه دوم شهریورماه کار خود را آغاز می‌کند.

تاکنون تیم‌های تعاونی انقلاب شهریار، پالایش نفت آبادان، شهرداری ورامین، لوازم خانگی کن و پاس قوامین ثبت نام خود را تکمیل و برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

دوره گذشته این رقابت‌ها با چهارمین قهرمانی تیم شهرداری ورامین به پایان رسید؛ هوگوپوشان دانشگاه آزاد اسلامی نایب قهرمان شدند و تیم لوازم خانگی کن بر سکوی سومی ایستاد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.