پرش به محتوای اصلی

آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم ذوب‌آهن/ حدادی‌فر آسیب‌دیده نیست

کد خبر 399043
64

پزشک تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان آخرین وضعیت مصدومان این تیم را تشریح کرد.

دکتر امیرحسین شریفیان در خصوص وضعیت محمد نژادمهدی، مدافع ذوب‌آهن گفت: این بازیکن در بازی با سپیدرود از ناحیه همیسترینگ مصدوم شد. هر چند آسیب‌دیدگی نژادمهدی چندان حاد نیست، ولی این بازیکن برای بازی با پیکان که روز پنجشنبه برگزار می‌شود، وضعیت مبهمی دارد. ما باید از وی تست بگیریم تا وضعیتش مشخص شود.

وی با اشاره به وضعیت رضا حبیب‌زاده، مهاجم تیم فوتبال ذوب‌آهن که در بازی با استقلال تهران مصدوم شد، تصریح کرد: حبیب‌زاده هیچ مشکلی برای بازی کردن ندارد و در بازی با پیکان هم می‌تواند به میدان برود.

به گزارش تسنیم ،شریفیان درباره غیبت قاسم حدادی‌فر در بازی با سپیدرود و شایعه مصدومیت این بازیکن تصریح کرد: حدادی‌فر مصدوم نیست و از سلامت کامل برخوردار است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.