پرش به محتوای اصلی

آخرین خبرها از تازه ترین کنسرت “ارکستر ملی ایران”

کد خبر 266657
12

ارکستر ملی به رهبری فریدون شهبازیان تازه ترین کنسرت خود را روز نوزدهم اردیبهشت ماه در تالار وحدت به خوانندگی وحید تاج برگزار می کند.

ارکستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی وحید تاج ساعت ۲۱:۳۰ روز نوزدهم اردیبهشت ماه در تالار وحدت تازه ترین کنسرت خود را برگزار خواهد کرد.

در این اجرا قطعات اوورتور «آوار» از فریدون شهبازیان، «بهار عاشق»، «خوشه چین»، «بهار دلنشین» و «دست به دستمال نزن» از روح الله خالقی، «سرود گل» و «به یاد صبا»، «نغمه ترک» از حسین دهلوی، «مست مست»، «دریغ و مست» از آرش کامور توسط ارکستر ملی ایران نواخته می شود.

وحید تاج همراه با اجرای قطعات توسط ارکستر ملی ایران اشعاری از فریدون مشیری، کریم فکور، بیژن ترقی، علی بختیاری و عطار نیشابوری را می خواند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.